Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksille
Ostoskorisi
/

DIGITAL MILLENNIUM COPYRIGHT ACT

Digital Millennium Copyright Act, 1998

 kuplaulaa on verkkokauppasivusto, joka myy suurimman osan päivittäisessä elämässäsi tarvittavista tuotteista. Muutamalla napsautuksella saat haluamasi tuotteet kotiovellesi mahdollisimman lyhyessä ajassa, mikä tekee elämästäsi helpompaa ja mukavampaa.

 

VERKKOSIVUSTOMME TEKIJÄNOIKEUDET:

Vuoden 1998 DMCA-lain mukaan tekijänoikeudella suojataan verkkosivujen värit, logot, design-elementit, valokuvat, videot mukaan lukien kaikki sivuston ominaisuudet. Kuplaulaa-sivusto on täysin ainutlaatuinen, suunniteltu verkkosivusto. Emme kopioineet tai loukannut mitään muuta verkkosivuston tekijänoikeutta. Joten DMCA-lain mukaan "mavano on tämän verkkosivuston ainoa tekijänoikeuksien haltija. Sivusto on suojattu vuoden 1998 Digital Millennium Copyright Act -lain mukaan. Kukaan ei saa kopioida verkkosivustomme ulkoasua tai mitään.

 

KÄYTTÄJILLEmme:

Toivomme, että kuplaula-käyttäjät kunnioittavat tekijänoikeuslakeja. Käyttäjiä on ehdottomasti kielletty rikkomasta tekijänoikeuslakeja. Emme ota vastuuta käyttäjien vahingoista siviilioikeudessa.

 

OHJEET MUIDEN VERKKOSIVUSTOJEN TEKIJÄNOIKEUSLAKIEN RIKKOMUKSESTA:

 Jos jokin muu verkkosivusto yrittää kopioida tai varastaa verkkosivustomme omaisuutta tai materiaalia, mukaan lukien suunnittelu, lähetämme DMCA-poistoilmoituksen loukkaavalle verkkosivustolle vuoden 1998 Digital Millennium Copyright Act -lain pykälän 512(c) mukaisesti.

 Mikäli loukkaajasivusto ei poista kopioita materiaalia verkkosivuiltaan, nostamme kanteen suomen tuomioistuimessa tai muussa tuomioistuimessa vaatimalla nettisivujemme todellista katoamista. Lakineuvojamme arvioi rahakysynnän tappioiden varalta.

 

MUUT VERKKOSIVUSTOT, JOTKA VOIVAT TEKEMÄÄ MEILLE DMCA:n POISTAMISILMOITUKSEN:

Tahtisumu kunnioittaa aina muita tekijänoikeuksien haltijoita ja lakeja. Ja lopuksi, jos uskot, että me tai joku muu käyttäjä on käyttänyt tai varastanut materiaalia verkkosivustoltasi, ota välittömästi yhteyttä meihin, tutkimme asian ryhtyäksemme toimenpiteisiin asianmukaisesti. Jos materiaalin tekijänoikeuksien omistaja haluaa poistaa sen verkkosivustoltamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja lähetä DMCA-poistoilmoituksen oikea muoto. Tutkinnan jälkeen poistamme sinut ja päivitämme sinut päätöksestämme.

                                Kiitos kaikille vierailusta verkkosivuillamme