Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksille
Ostoskorisi
/

Palautus ja hyvitys

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostettuun tuotteeseen, sinulla on 30 päivää tilauksen toimittamisesta palauttaa tuote.

 

30 päivän kuluttua tilauksesi toimituksesta emme enää hyväksy palautuksia.

 

Palautuksen edellytyksenä on, että tuotteesi on samassa kunnossa kuin sen sait, käyttämätön tai käyttämätön, etiketeillä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tarvitset myös ostokuitin tai kuitin.

Palautuksen aloittamiseksi voit ottaa meihin yhteyttä customer@tahtisumu.com. Jos palautuksesi hyväksytään, lähetämme ohjeet kuinka ja minne lähetät pakettisi. Tuotteita, jotka lähetetään meille takaisin ilman palautuspyyntöä, ei oteta vastaan.

Sinulla ei ole varastointimaksua.

Palauttamisesta ei peritä kuluja, jos näin tapahtuu, jos tuote on virheellinen, kuljetusliikkeen vaurioitunut tai muulla tavalla viallinen

 Olet vastuussa omien toimituskulujesi maksamisesta tuotteen palauttamisesta, jos olet ostanut väärän tuotteen, se ei sovi tai he eivät enää halua tuotetta.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä palautuskysymyksissä osoitteessa customer@tahtisumu.com

Vahingot ja ongelmat
Tarkista tilauksesi vastaanoton yhteydessä ja ota heti yhteyttä, jos tuote on viallinen, vaurioitunut tai jos saat väärän tuotteen, jotta voimme arvioida ongelman ja korjata sen.

Varmista, että tuotteesi täyttää kaikki palautusehdot:
Ilman lupaa palautettuja tuotteita ei oteta vastaan.
Palautusaika ei saa ylittää 14 päivää alkuperäisen tilauksen vastaanottamisesta.
Myös kaikki mainoslahjat on palautettava palautetun tuotteen mukana.
Kaikki tuotteet on palautettava alkuperäisessä kunnossaan, ilman naarmuja tai kulumisen merkkejä, eikä niiden kokoa saa muuttaa tai muuttaa millään tavalla.
Palautus tulee lähettää annetussa ajassa (7-10 työpäivää)
Varmista, että toimitat meille seurantanumeron ja kuitin palattuasi.

Vaihto
Nopein tapa varmistaa, että saat sen, mitä haluat, on palauttaa olemassa oleva tuote, ja kun palautus on hyväksytty, osta uusi tuote erikseen.

Hyvitykset
Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi, ja ilmoitamme, onko palautus hyväksytty vai ei. Jos hyväksytään, saat automaattisesti hyvityksen alkuperäisellä maksutavallasi. Muista, että myös pankiltasi tai luottokorttiyhtiöltäsi voi kestää hetken aikaa käsitellä ja lähettää hyvityksen.

 

Sähköposti: customer@tahtisumu.com

Aukioloajat: 9.00-17.00 EET maanantaista perjantaihin