Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksille
Ostoskorisi
/

Toimitusehdot

Tämä käytäntö koskee (Suomi) tilauksia. Tämä käytäntö on suunniteltu varmistamaan, että olet selvästi tietoinen toimituskäytännöistämme ja -menettelyistämme. Tilaamalla tästä kaupasta hyväksyt tässä esitetyt käytännöt.

A. TOIMITUSKULUT:

Jos tilaushinta on alle €40,00, veloitamme €5,00.

Yli €40,00 tilauksista veloitamme €0,00

B. KULKU-, KÄSITTELY- JA TILAUSKATTUAIKA:

Yleisesti ottaen tilauksen käsittelyaika on 1-3 työpäivää (maanantai-pe), ei erityisiä olosuhteita, tilauksesi allekirjoitetaan 15 päivän sisällä (maanantai-pe). Tilausaika on klo 17.00 (EET).

OIKEAT HENKILÖTIEDOT

Puhelinnumero vaaditaan toimituksen yhteydessä, jätä oikeat sähköpostiosoitteet ja osoitetiedot tilaukseesi lähettääksesi tilausvahvistuksen ja toimitusvahvistuksen.
Kun rahdinkuljettaja palauttaa meille toimittamattoman paketin osoiteongelmien vuoksi, sinulta veloitetaan uudelleenlähetyskulut, jos tarvitset hyvityksen.

Kuinka lähetät?

Käytämme pääasiassa USPS-logistiikkaa toimituspalvelujen tarjoamiseen ja tilauksen käsittelyn jälkeen lähetämme sen kuljetusyritykselle ja he hoitavat sen kokonaan. Sinulle annetaan seurantanumero, jotta voit seurata tilaustasi.

Peruutukset:

Jos muutat mieltäsi ennen kuin olet vastaanottanut tilauksesi, voimme hyväksyä peruutuksia milloin tahansa ennen kuin tilaus on lähetetty. Jos tilaus on jo lähetetty, tutustu hyvityskäytäntöömme.

Kuljetuksessa vaurioituneet paketit:

Jos huomaat paketin olevan vaurioitunut kuljetuksessa, hylkää paketti kuriirilta ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos paketti on toimitettu ilman, että olet ollut paikalla, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja kerro seuraavista vaiheista.

Onko sinulla silti kysyttävää toimituksesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa

Sähköposti: customer@tahtisumu.com

Aukioloajat: 9.00-17.00 EET maanantaista perjantaihin